+

Eco d’aqui

Identitat gràfica per aquest grup d’empreses dedicades al menjar ecològic. La empresa matriu Eco d’aqui, desenvolupa varies activitats sempre relacionades amb el menjar ecològic.  Per aquesta raó, fem servir dos iconas agafades del logo de la empresa matriu per varies aplicacions Punt vermell amb accent.  Aquest simbol es fa servir a totes les webs del grup representant “proximitat”, “local” i “enfasi” Letra “o” amb mosegada.  Aquesta composició es fa servir com a favicon i simbol de les...
+

Flowers (creació de video)

Video creation for french artist Anne Sophie Pinard.

Idea & modele: Anne Sophie Pinard
Video creation: José Navarro
Photograph, hands & hair: Bruno Dumas
Music: Laura Veirs – Rapture

+

lloc de Prêt-à-porter

Pàgina web de la firma de prêt-à-porter lesmoking Download Video: MP4 Per a aquesta pàgina web de moda, hem utilitzat els recursos web més actuals per a crear un cataleg en blanc i negre, tot seguint les pautes que inspiren aquesta firma. Disseny de pàgina web
+

Martin Dechant Enginyer

Per a la pàgina web d’aquest enginyer, vam decidir utilitzar elements vintage que contrasten amb la tecnologia punta en què ell treballa.

+

Revista siwsiwez de contes

Maquetació de revista de contes.
Nùmero 1 i 2.
Tots els nostres esforços es van centrar en crear un disseny atractiu basant-nos en la tipografia i l’ùs de formes que dialoguin amb aquesta.

+

hi gofre&cofee

La identitat gràfica del Hi, gofre&cofee aplicada a tota la comunicació de la franquicia. La idea dels viatges envolta tot el disseny de l’imatge.

Area de disseny gràfic a Barcelona | Disseny Gràfic i Web a Barcelona