+

lloc de Prêt-à-porter

Pàgina web de la firma de prêt-à-porter lesmoking Download Video: MP4 Per a aquesta pàgina web de moda, hem utilitzat els recursos web més actuals per a crear un cataleg en blanc i negre, tot seguint les pautes que inspiren aquesta firma. Disseny de pàgina web
+

Martin Dechant Enginyer

Per a la pàgina web d’aquest enginyer, vam decidir utilitzar elements vintage que contrasten amb la tecnologia punta en què ell treballa.

+

Sant Andreu Contemporani

Sant Andreu Contemporani es una entitat depenent de l’Ajuntament de Barcelona que es dedica a donar suport a l’Art Contemporani emergent.
A Varro.es ens hem encarregar d’organitzar l’estructura del web i del disseny i l’implementació de les funcionalitats i aparença requerides.

+

Alicia Soto – Hojarasca Danza

Alicia Soto – Hojarasca es una companya de dança de Valladolid.
Hem creat la seva nova pàgina web des de les potents imatges dels seus espectacles.

+

Softonym

Disseny de comunitat web de descàrrega de programes informàtics.

És un look & feel guanyador del concurs que va convocar l’empresa nord-americana de Palo Alto (Califòrnia) que, al final, no es va aplicar a la web per la seva càrrega d’imatges i l’alt pressupost econòmic per aplicar-lo.

El disseny de la web té una inspiració vintage i utilitza elements analògics com a contrapartida a l’alta tecnologia que és la raó de ser de la web. Aquesta inspiració té la seva raó de ser en voler diferenciar de la resta de webs similars.

+

B Tea Dance

B Tea Dance es un event periódic que proposa ballar els diumenges a la tarde sense drogues ni alcohol.

Amés de crear l’imatge de l’event, ens vam encarregar també de mantenir la seva pàgina de facebook.

disseny web a Barcelona | Disseny Gràfic i Web a Barcelona