+

lloc de Prêt-à-porter

Pàgina web de la firma de prêt-à-porter lesmoking Download Video: MP4 Per a aquesta pàgina web de moda, hem utilitzat els recursos web més actuals per a crear un cataleg en blanc i negre, tot seguint les pautes que inspiren aquesta firma. Disseny de pàgina web
+

Martin Dechant Enginyer

Per a la pàgina web d’aquest enginyer, vam decidir utilitzar elements vintage que contrasten amb la tecnologia punta en què ell treballa.

+

Revista siwsiwez de contes

Maquetació de revista de contes.
Nùmero 1 i 2.
Tots els nostres esforços es van centrar en crear un disseny atractiu basant-nos en la tipografia i l’ùs de formes que dialoguin amb aquesta.

+

hi gofre&cofee

La identitat gràfica del Hi, gofre&cofee aplicada a tota la comunicació de la franquicia. La idea dels viatges envolta tot el disseny de l’imatge.

+

I Concurs de Contes d’Aigua

Disseny i maquetació del llibre del I Concurs de Contes d’Aigua, promogut per l’associació Encuento i patrocinat per la Fundació AGBAR. Es un llibre recopilatori de les narracions guanyadores que nosaltres ens encarreguem de dissenyar.

+

Imatge gràfica per a casament

Treballs de disseny per a la imatge gràfica
Disseny de la imatge gràfica. Els nuvis volien descarregar de solemnitat la celebració del casament. Per aconseguir aquest objectiu, vam decidir enfocar el disseny en un esdeveniment que els nuvis han celebrat en tres ocasions: “La festa del vinil”. Aquest esdeveniment consistia a convidar els amics a punxar música en vinil. A partir d’aquesta idea, combinada amb el gust per la Bauhaus, vam decidir aplicar un estil popular i alegre a una imatge de László Moholy Nagy
Invitació. Disseny de fundes i caràtules de single de vinil.
Photocall. Disseny i muntatge de Stand per les fotos oficials del casament.

Suport Archives - Disseny Gràfic i Web a Barcelona | Disseny Gràfic i Web a Barcelona