+

Eco d’aqui

Identitat gràfica per aquest grup d’empreses dedicades al menjar ecològic. La empresa matriu Eco d’aqui, desenvolupa varies activitats sempre relacionades amb el menjar ecològic.  Per aquesta raó, fem servir dos iconas agafades del logo de la empresa matriu per varies aplicacions Punt vermell amb accent.  Aquest simbol es fa servir a totes les webs del grup representant “proximitat”, “local” i “enfasi” Letra “o” amb mosegada.  Aquesta composició es fa servir com a favicon i simbol de les...
+

hi gofre&cofee

La identitat gràfica del Hi, gofre&cofee aplicada a tota la comunicació de la franquicia. La idea dels viatges envolta tot el disseny de l’imatge.

+

Sant Andreu Contemporani

Sant Andreu Contemporani es una entitat depenent de l’Ajuntament de Barcelona que es dedica a donar suport a l’Art Contemporani emergent.
A Varro.es ens hem encarregar d’organitzar l’estructura del web i del disseny i l’implementació de les funcionalitats i aparença requerides.

+

Cumpledécadas

Imatge gràfica per esdeveniment. La imatge gràfica es basa en l’esfera com a símbol d’una vida en conjunt. El fum en espiral com a símbol de l’efímer. Els colors com a símbol de varietat

+

B Tea Dance

B Tea Dance es un event periódic que proposa ballar els diumenges a la tarde sense drogues ni alcohol.

Amés de crear l’imatge de l’event, ens vam encarregar també de mantenir la seva pàgina de facebook.

+

Beat the gmat

Logo. Identitat corporativa. | Disseny Gràfic i Web a Barcelona