+

Revista siwsiwez de contes

Maquetació de revista de contes.
Nùmero 1 i 2.
Tots els nostres esforços es van centrar en crear un disseny atractiu basant-nos en la tipografia i l’ùs de formes que dialoguin amb aquesta.

+

hi gofre&cofee

La identitat gràfica del Hi, gofre&cofee aplicada a tota la comunicació de la franquicia. La idea dels viatges envolta tot el disseny de l’imatge.

+

I Concurs de Contes d’Aigua

Disseny i maquetació del llibre del I Concurs de Contes d’Aigua, promogut per l’associació Encuento i patrocinat per la Fundació AGBAR. Es un llibre recopilatori de les narracions guanyadores que nosaltres ens encarreguem de dissenyar.

+

Imatge gràfica per a casament

Treballs de disseny per a la imatge gràfica
Disseny de la imatge gràfica. Els nuvis volien descarregar de solemnitat la celebració del casament. Per aconseguir aquest objectiu, vam decidir enfocar el disseny en un esdeveniment que els nuvis han celebrat en tres ocasions: “La festa del vinil”. Aquest esdeveniment consistia a convidar els amics a punxar música en vinil. A partir d’aquesta idea, combinada amb el gust per la Bauhaus, vam decidir aplicar un estil popular i alegre a una imatge de László Moholy Nagy
Invitació. Disseny de fundes i caràtules de single de vinil.
Photocall. Disseny i muntatge de Stand per les fotos oficials del casament.

+

Cartell Tallers d’arts escéniques

Aquest cartell va ser creat per a la difusió dels tallers que la ballarina Alicia Soto va donar al Teatro Zorilla de Valladolid.

Es tracta d’un fotomontatge d’una imatge del escenari del Teatre i un altre de la ballarina, fent servir colors complementaris.

+

A través de tus ojos

Imatge per al nou espectacle de la companya de dança contemporanea Alicia Soto -Hojarasca.

Dissenys per a la imprenta | Disseny Gràfic i Web a Barcelona